• menu close meniu

Tratament apnee in somn – Neuroaxis si VitalAire

Sindromul de apnee in somn (SAS) afecteaza un segment larg din populatia activa a Romaniei. Complicatiile netratarii acestei afectiuni sunt multiple si pot ajunge de la scaderea performantelor zilnice, pana la cresterea riscului de moarte subita. Din fericire tratamentul pentru apneea in somn este la indemana oricui prin aparatele de tip CPAP (continuous positive airway pressure).

Neuroaxis, prima clinica integrata de neurologie, impreuna cu VitalAire, parte a grupului AirLiquide HEALTHCARE, pun la dispozitia persoanelor afectate de sindromul de apnee in somn servicii de diagnosticare si metode de tratament de ultima generatie.

Tratament apnee in somn

Unul dintre aparatele utilizate in tratamentul sindromului de apnee in somn este ResMed AirSense10 AutoSetun dispozitiv de tip CPAP de ultima generatie. Rolul acestuia este de a asigura un flux de aer corespunzator unei respiratii normale pe timpul somnului. Conceput pentru a fi intuitiv si usor de utilizat, puteti conecta pur si simplu dispozitivul AirSense 10 AutoSet si apasati Start. Algoritmul AutoSet a fost construit pe 25 de ani de experienta a ResMed in domeniul terapiei de somn. Acest dispozitiv de reglare automata are un umidificator integrat optional si un tub încalzit ClimateLineAir, conceput pentru a va optimiza confortul.

Diagnostic sigur si tratament eficient

Cu ajutorul poligrafiei respiratorii, realizata de specialistii Neuroaxis, persoanele care sufera de sindromul de apnee in somn pot fi diagnosticate precis. In functie de severitatea si de tipul apneei (centrala sau obstructiva), pacientii impreuna cu medicii Neuroaxis, aleg varianta terapeutica cea mai potrivita.

Tratamentul cu dispozitive de tip CPAP au demonstrat eficienta in peste 90% dintre cazurile de apnee in somn in care au fost utilizate.

Pentru mai multe informatii vizitati www.neuroaxis.ro sau sunati la 031.425.18.25.

Last Updated on October 9, 2020

event

Fa-ti o programare la Neuroaxis

Alte Articole

Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult pentru noi si de aceea dorim sa ne ajutati sa imbunatatim serviciile prin adaugarea unei recenzii.

keyboard_arrow_up