Ce este vertijul paroxistic pozitional benign- VPPB?

Vertijul paroxistic pozitional benign este cea mai des intalnita forma de tulburare de echilibru si cel mai des tip tip de vertij.

Acesta se manifesta prin aparitia unei senzatii de miscare in cerc, aparuta subit, la miscarile capului si care nu este considerata grava pe termen lung.

Ce este manevra Epley?

Manevra Epley este o procedura utilizata in tratarea vertijului pozitional paroxistic benign (VPPB). Prin aceasta manevra se repozitioneaza otolitii, mici particule de calciu care plutesc in canalul semicircular afectat de la nivelul urechii interne.

Manevra Epley se realizeaza de catre medicul ORL in cadrul consultului ORL si are o rata de succes de 90%. In general, durata medie a procedurii este de 10-15 minute.

event

Fa-ti o programare la neuroaxis

Pret manevra Epley

Serviciu

Pret

Pret manevra Epley

200lei

event

Fa-ti o programare la Neuroaxis

Echipa noastra de specialisti

Articole Relevante

1 minut, 1 zi, 1 newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul „1 minut pentru sanatatea creierului” si vei primi  in fiecare zi de joi 3 sectiuni cu informatii despre un subiect de interes din sfera sanatatii creierului.

Ne propunem sa livram informatiile de care ai nevoie intr-un limbaj simplu, non-medical si sa te provocam sa fii atent la micile detalii care pot fi trecute cu vederea, dar care spun foarte mult.

Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult pentru noi si de aceea dorim sa ne ajutati sa imbunatatim serviciile prin adaugarea unei recenzii.

keyboard_arrow_up