• menu close meniu

Clinica Neuroaxis

Clinica Neuroaxis este deschisa si va asigura tot sprijinul in afectiunile neurologice si conexe de care suferiti in toata aceasta perioada.

Suntem disponibili in continuare la nr. de telefon 021 9965 si pe e-mail la clinica@neuroaxis.ro.

In cazul in care din orice motiv nu va puteti deplasa in clinica noastra in perioada urmatoare va punem la dispozitie posibilitatea de a apela la serviciile noastre si de la distanta.

Asiguram consultatii de la distanta la specializarile:

- Epileptologie

- Psihiatrie

- Psihologie clinica

Asiguram controale la toate specializarile in functie de caz.

Va rugam sa aveti in vedere ca din cauza legislatiei actuale aceste consultatii si controale la distanta nu se pot finaliza cu rapoarte medicale, ci reprezinta doar opinii medicale.

Va asiguram, insa, ca si consultatiile si controalele vor fi la fel de riguros realizate si veti beneficia de aceeasi calitate a actului medical.

Consultatii de la distanta

Pasi de urmat pentru a beneficia de consultatii sau controale la distanta:

 1. Solicitati o consultatie la distanta la telefon 021 9965, completand formularul de contact sau trimitandu un e-mail la programari@neuroaxis.ro.
 2. In functie de caz, va vom comunica daca o consulatie online este potrivita pentru dumneavoastra, precum si disponibilitatile orare.
 3. Veti primi un link de plata pentru consultatie.
 4. Dupa plata veti primi detaliile de conectare pentru consultatia online.

 

Daca aveti de trimis documente medicale, inclusiv examene RMN sau CT, anuntati persoalul clinicii si veti primi un link securizat catre platforma Medicai, unde puteti incarca toate documentele.

Sedintele la distanta cu medicii se vor desfasura prin intermediul aplicatiilor Jitsi Meet sau Doxy.me.

Platforma Medicai, utilizata pentru transferul de documente este securizata prin cele mai avansate protocoale.

Va rugam sa cititi cu atentie Termeni si conditiile Neuroaxis inainte de a apela la serviciile de consultatii la distanta.

Masuri de siguranta

Pe perioada epidemiei cu virusul SARS-CoV-2 in clinica Neuroaxis aplicam urmatoarele masuri de siguranta pentru a preveni contaminarea cu agenti patogeni:

 1. Pacientii sunt triati telefonic sau la sosirea in clinica conform recomandarilor Ministerului Sanatatii (pe baza unui chestionar de evaluare);
 2. Pacientii sunt rugati sa vina fara apartinatori sau cu un numar cat mai redus.
 3. In urma triajului pacientii incadrati la un grad de risc scazut, mediu si crescut sunt directionati catre centrele de testare din Bucuresti;
 4. Pacientii care nu au calatorit in zone de risc, nu au intrat in contact cu persoane cu risc sau suspiciune de contaminare si nu au simptome sunt condusi sa se spele pe maini dupa care sa se spele cu un gel dezinfectant pe baza de alcool;
 5. Personalul medical si non-medical care intra in contact cu pacientii poarta masti de protectie si se spala pe maini si se dezinfecteaza o data la o ora sau de cate ori este nevoie;
 6. Spatiile de lucru sunt curatate si dezinfectate de doua ori pe zi sau de cate ori este nevoie. Sunt dezinfectate manerele usilor, scaunele, podelele, spatiile de tranzit, birourile medicilor, paturile de consultatie etc.;
 7. Solutiile folosite sunt: pt. dezinfectare podea – Melsept, pt. suprafete – Meliseptol, pt. maini – Softaman Viscorub (producator BBraun);
 8. Intre programari exista o perioada de 10 minute de tampon, pentru a evita aglomeratiile.

Cine suntem?

Neuroaxis este prima clinica integrata de neurologie din Bucuresti, dezvoltata pentru a oferi servicii de calitate, ultra-specializate, in domeniul neurologiei si al specializarilor conexe.

Clinica este construita in jurul ideii de “One Stop Shop”. Astfel pacientii beneficiaza de diagnostic, tratament si monitorizare, indiferent de afectiunea neurologica de care sufera.

Echipa de peste 25 de medici acopera toate ramurile neurologiei, precum si specializari conexe acesteia: neurochirurgie, psihiatrie si psihoterapie, cardiologie, reumatologie, neuroinfectii, otoneurologie, ortopedie/chirurgie spinala si psihologie clinica.

Ambulatoriu de specialitate

Clinica functioneaza in regim de ambulatoriu de specialitate. Pacientii Neuroaxis beneficiaza astfel de:

 1. Consultatii de specialitate
 2. Ecografie Doppler cervico-cerebrala
 3. Electromiografie - ENG/EMG
 4. Video Electroencefalografie - EEG
 5. Polisomnografii - PSG
 6. Ecoardiografie
 7. EKG
 8. Holter EKG
 9. Investigatii otoneurologice (Vertij)
 10. Ecografie musculoscheletala si de tesuturi moi
 11. Poligrafie respiratorie
 12. Punctii si infiltratii
 13. Analize medicale
 14. Testari genetice

Medicii Neuroaxis sunt specializati toate ramurile neurologiei:

 1. Neuro-vascular 
 2. Neuro-imunologie 
 3. Tulburari de miscare 
 4. Epileptologie 
 5. Somnologie 
 6. Neuro-oncologie 
 7. Boli neurodegenerative 
 8. Algii cranio-faciale 
 9. Afectiuni ale sistemului nervos periferic 
 10. Neuro-infectii 
 11. Boli ereditare si dobandite de metabolism cu afectare neurologica 
 12. Ecografie Doppler 
 13. Electromiografie (EMG) 

Departamentul de epilepsie - somnologie

Departamentul de epilepsie-somnologie este coordonat de doamna Dr. Ioana Mindruta, sef lucrari la UMF Carol Davila.

In cadrul laboratorului efectuam investigatii specifice studiului epilepsiei, vEEG (video electroencefalografie) de scurta si de lunga durata si source localization (mapping EEG).

De asemenea, in cadrul laboratorului realizam si investigatii specifice studiului somnului: examinare polisomnografica (PSG) si Multiple Sleep Latency Test (MSLT).

Echipamentele folosite pentru investigatii:

Pentru a oferi cea mai buna calitate si siguranta a diagnosticului, clinica Neuroaxis dispune de aparatura si echipamente de ultima generatie, realizate de producatori de top.

Ecograf Doppler Vivid S60 – General Electric (SUA).

Electromiograf Nicolet Viking – Natus (SUA).

Electroencefalograf Nicolet W64ch – Natus (SUA).

Holter EKG 3 canale - BTL.

Masuri de siguranta in Neuroaxis

Pe perioada epidemiei cu virusul SARS-CoV-2, in cadrul clinicii Neuroaxis am luat urmatoarele masuri de siguranta care sa limiteze si sa previna riscul de contaminare:

 1. Pacientii sunt triati telefonic sau la sosirea in clinica conform recomandarilor Ministerului Sanatatii (pe baza unui chestionar de evaluare de risc);
 2. Pacientii sunt rugati sa vina fara apartinatori sau cu un numar redus.
 3. In urma triajului pacientii incadrati la un grad de risc scazut, mediu si crescut sunt directionati catre centrele de testare din Bucuresti si primesc o masca si manusi de unica folosinta;
 4. La sosirea in clinica pacientilor care nu prezinta risc li se da o masca si sunt condusi sa se spele pe maini dupa care sa se spele cu un gel dezinfectant pe baza de alcool;
 5. Pacientii care nu au fost plecati din tara, nu au intrat in contact cu persoane cu risc sau suspiciune de contaminare si nu au simptome nu primesc masca, dar sunt condusi sa se spele pe maini dupa care sa se spele cu un gel dezinfectant pe baza de alcool;
 6. Personalul medical si non-medical care intra in contact cu pacientii poarta masti de protectie si se spala pe maini si se dezinfecteaza o data la o ora sau de cate ori este nevoie;
 7. Spatiile de lucru sunt curatate si dezinfectate de doua ori pe zi sau de cate ori este nevoie;
 8. Solutiile folosite sunt: pt. dezinfectare podea – Melsept, pt. suprafete – Meliseptol, pt. maini – Softaman Viscorub (producator BBraun);
 9. Intre programari exista o perioada de 10 minute de tampon, pentru a evita aglomeratiile.

O clinica proiectata sa vindece

Spatiul interior al clinicii Neuroaxis a fost proiectat de arhitectii studioului  TESSERACT, singurul studio de arhitectura specializat in design si arhitectura medicala. Pentru ca atunci cand am gandit spatiul clinicii, ne-am dorit sa oferim pacientilor nostri cea mai buna si, mai important decat atat, cea mai sigura experienta.

Arhitectii nostri au reusit sa transpuna prin conceptul de amenajare de interior ideea de baza a brandului nostru – conexiunea dintre membrii unei echipe pluridisciplinare pe baza careia se construieste conceptul de « One stop shop » al clinicii noastre. Dincolo de culorile, logo-ul si regulile de utilizare ale identitatii vizuale, acestia au reusit sa construiasca intregul spatiu in jurul identitatii Neuroaxis, aducand astfel pacientul nostru intr-un spatiu contemporan, profesionist, in care acesta sa fie confortabil si sa se simta in siguranta.

“Recunoasterea culturii brandului si retinerea lui de catre utilizatori rezulta din felul in care am gasit elementele - cheie care il reprezinta si le-am folosit in amenjarea de interior – neuronul ca si conexiune si transmitere de informatie este reprezentat direct prin alegerea modelului de plafon si subtil prin fluiditatea spatiului, prin felul in care lumina naturala leaga diferitele incaperi de hol si care face ca legaturile invizibile ochiului (serviciile unei echipe pluriudisciplinare de profesionisti) sa se realizeze. Pe langa aceste aspecte, pacientul este mereu in prim plan in proiectele noastre. Atmosfera creata in clinica contribuie la starea de bine a pacientului”, spune Raluca Soaita, fondatorul studioului de arhitectura TESSERACT.

De ce sa alegi Neuroaxis?

Echipa multidisciplinara

Credem cu tarie in misiunea de a salva vieti si de a imbunatati standardul de viata. Pentru asta, stim ca este nevoie de colaborare si transparenta intre specialisti. Abordarea multidisciplinara a unui caz creste semnificativ sansele de a ajunge la un rezultat pozitiv.

Tratam pacientul, nu boala

Clinica Neuroaxis este construita in jurul ideii de “One Stop Shop”. Astfel, pacientii beneficiaza de diagnostic, tratament si monitorizare, indiferent de afectiunea neurologica de care sufera.

Nu ne jucam cu timpul

Consultatiile noastre dureaza 1 ora. Vrem sa oferim pacientului toate informatiile de care are nevoie, sa inteleaga ce se intampla cu el si sa-i raspundem la orice intrebare. Consideram ca relatia dintre medic si pacient se bazeaza pe incredere, care se construieste in timp.

Echipamente de top

Pentru a oferi cea mai buna calitate si siguranta a diagnosticului, clinica Neuroaxis dispune de aparatura si echipamente de ultima generatie: Ecograf Doppler Vivid S60 – General Electric (SUA), Electromiograf Nicolet Viking – Natus (SUA), Electroencefalograf Nicolet W64ch – Natus (SUA).

Partenerii nostri

near_me

Contact neuroaxis

Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult pentru noi si de aceea dorim sa ne ajutati sa imbunatatim serviciile prin adaugarea unei recenzii.

keyboard_arrow_up