Cine suntem?

Neuroaxis este prima clinica integrata de neurologie din Bucuresti, dezvoltata pentru a oferi servicii de calitate, ultra-specializate, in domeniul neurologiei si al specializarilor conexe.

Clinica este construita in jurul ideii de “One Stop Shop”. Astfel pacientii beneficiaza de diagnostic, tratament si monitorizare, indiferent de afectiunea neurologica de care sufera.

Echipa de 50 de medici acopera toate ramurile neurologiei, precum si specializari conexe acesteia: imagistica medicala, neurochirurgie, psihiatrie si psihoterapie, cardiologie, reumatologie, neuroinfectii, otoneurologie, ortopedie/chirurgie spinala si psihologie clinica.

Ambulatoriu de specialitate

Clinica functioneaza in regim de ambulatoriu de specialitate. Pacientii Neuroaxis beneficiaza astfel de:

 1. Consultatii de specialitate
 2. Imagistica medicala RMN si CT
 3. Ecografie Doppler cervico-cerebrala
 4. Electromiografie - ENG/EMG
 5. Video Electroencefalografie - EEG
 6. Polisomnografii - PSG
 7. Ecoardiografie
 8. EKG
 9. Holter EKG
 10. Investigatii otoneurologice (Vertij)
 11. Ecografie musculoscheletala si de tesuturi moi
 12. Poligrafie respiratorie
 13. Punctii si infiltratii
 14. Analize medicale
 15. Testari genetice

Consultatii de la distanta

Pasi de urmat pentru a beneficia de consultatii sau controale la distanta:

 1. Solicitati o consultatie la distanta la telefon 021 9965, completand formularul de contact sau trimitandu un e-mail la programari@neuroaxis.ro.
 2. In functie de caz, va vom comunica daca o consulatie online este potrivita pentru dumneavoastra, precum si disponibilitatile orare.
 3. Veti primi un link de plata pentru consultatie.
 4. Dupa plata veti primi detaliile de conectare pentru consultatia online.

 

Daca aveti de trimis documente medicale, inclusiv examene RMN sau CT, anuntati persoalul clinicii si veti primi un link securizat catre platforma Medicai, unde puteti incarca toate documentele.

Sedintele la distanta cu medicii se vor desfasura prin intermediul aplicatiilor Jitsi Meet sau Doxy.me.

Platforma Medicai, utilizata pentru transferul de documente este securizata prin cele mai avansate protocoale.

Va rugam sa cititi cu atentie Termeni si conditiile Neuroaxis inainte de a apela la serviciile de consultatii la distanta.

Medicii Neuroaxis sunt specializati toate ramurile neurologiei:

 1. Neuro-vascular 
 2. Neuro-imunologie 
 3. Tulburari de miscare 
 4. Epileptologie 
 5. Somnologie 
 6. Neuro-oncologie 
 7. Boli neurodegenerative 
 8. Algii cranio-faciale 
 9. Afectiuni ale sistemului nervos periferic 
 10. Neuro-infectii 
 11. Boli ereditare si dobandite de metabolism cu afectare neurologica 
 12. Neuroimagistica
 13. Ecografie Doppler 
 14. Electromiografie (EMG) 

Departamentul de epilepsie - somnologie

Departamentul de epilepsie-somnologie este coordonat de doamna Dr. Ioana Mindruta, sef lucrari la UMF Carol Davila.

In cadrul laboratorului efectuam investigatii specifice studiului epilepsiei, vEEG (video electroencefalografie) de scurta si de lunga durata si source localization (mapping EEG).

De asemenea, in cadrul laboratorului realizam si investigatii specifice studiului somnului: examinare polisomnografica (PSG) si Multiple Sleep Latency Test (MSLT).

Echipamentele folosite pentru investigatii:

Pentru a oferi cea mai buna calitate si siguranta a diagnosticului, clinica Neuroaxis dispune de aparatura si echipamente de ultima generatie, realizate de producatori de top.

IRM Magneton Lumina 3 Tesla - Siemens (Germania).

CT Somatom go.Up - Siemens (Germania).

Ecograf Doppler Vivid S60 – General Electric (SUA).

Electromiograf Nicolet Viking – Natus (SUA).

Electroencefalograf Nicolet W64ch – Natus (SUA).

Holter EKG 3 canale - BTL.

O clinica proiectata sa vindece

Spatiul interior al clinicii Neuroaxis a fost proiectat de arhitectii studioului  TESSERACT, singurul studio de arhitectura specializat in design si arhitectura medicala. Pentru ca atunci cand am gandit spatiul clinicii, ne-am dorit sa oferim pacientilor nostri cea mai buna si, mai important decat atat, cea mai sigura experienta.

Arhitectii nostri au reusit sa transpuna prin conceptul de amenajare de interior ideea de baza a brandului nostru – conexiunea dintre membrii unei echipe pluridisciplinare pe baza careia se construieste conceptul de « One stop shop » al clinicii noastre. Dincolo de culorile, logo-ul si regulile de utilizare ale identitatii vizuale, acestia au reusit sa construiasca intregul spatiu in jurul identitatii Neuroaxis, aducand astfel pacientul nostru intr-un spatiu contemporan, profesionist, in care acesta sa fie confortabil si sa se simta in siguranta.

“Recunoasterea culturii brandului si retinerea lui de catre utilizatori rezulta din felul in care am gasit elementele - cheie care il reprezinta si le-am folosit in amenjarea de interior – neuronul ca si conexiune si transmitere de informatie este reprezentat direct prin alegerea modelului de plafon si subtil prin fluiditatea spatiului, prin felul in care lumina naturala leaga diferitele incaperi de hol si care face ca legaturile invizibile ochiului (serviciile unei echipe pluriudisciplinare de profesionisti) sa se realizeze. Pe langa aceste aspecte, pacientul este mereu in prim plan in proiectele noastre. Atmosfera creata in clinica contribuie la starea de bine a pacientului”, spune Raluca Soaita, fondatorul studioului de arhitectura TESSERACT.

De ce sa alegi Neuroaxis?

Echipa multidisciplinara

Credem cu tarie in misiunea de a salva vieti si de a imbunatati standardul de viata. Pentru asta, stim ca este nevoie de colaborare si transparenta intre specialisti. Abordarea multidisciplinara a unui caz creste semnificativ sansele de a ajunge la un rezultat pozitiv.

Tratam pacientul, nu boala

Clinica Neuroaxis este construita in jurul ideii de “One Stop Shop”. Astfel, pacientii beneficiaza de diagnostic, tratament si monitorizare, indiferent de afectiunea neurologica de care sufera.

Nu ne jucam cu timpul

Consultatiile noastre dureaza 1 ora. Vrem sa oferim pacientului toate informatiile de care are nevoie, sa inteleaga ce se intampla cu el si sa-i raspundem la orice intrebare. Consideram ca relatia dintre medic si pacient se bazeaza pe incredere, care se construieste in timp.

Echipamente de top

Pentru a oferi cea mai buna calitate si siguranta a diagnosticului, clinica Neuroaxis dispune de aparatura si echipamente de ultima generatie: Ecograf Doppler Vivid S60 – General Electric (SUA), Electromiograf Nicolet Viking – Natus (SUA), Electroencefalograf Nicolet W64ch – Natus (SUA).

Partenerii nostri

near_me

Contact neuroaxis

Google Reviews

Părerea ta contează foarte mult pentru noi.

Ajută-ne să îmbunatățim serviciile prin adăugarea unei recenzii.

Adauga o recenzie

Abonează-te la newsletterul “1 minut pentru sanatatea creierului”

Și vei primi in fiecare zi de joi 3 sectiuni cu informatii despre un subiect de interes din sfera sanatatii creierului.

keyboard_arrow_up