Ce este reumatologia? 

Reumatologia este o ramura a medicinei interne specializata in detectarea (diagnosticarea) si tratamentul bolilor musculoscheletale si autoimune. Bolile reumatice pot afecta articulatiile, muschii si oasele cauzand durere, tumefiere, ridigidate si deformari.

Afectiunile autoimune apar atunci cand sistemul imunitar cauzeaza inflamatie in regiuni ale corpului cand nu e nevoie, cauzand simptome variate. Aceste boli pot afecta sistemul nervos, ochii, pielea si organele interne. Manifestarile neurologice pot fi un prim simptom al afectiunilor autoimune sistemice.

event

Fa-ti o programare la neuroaxis

Ce trateaza medicul reumatolog?

Medicul reumatolog trateaza afectiuni articulare in mod similar cu medicul ortoped, insa acesta nu efectueaza interventii chirurgicale.

Cele mai frecvente afectiuni musculo-scheletale intalnite in reumatologie sunt: artroza (gonartroza, coxartroza, spondiloza, rizartroza), guta, poliartrita reumatoida, umarul “inghetat”, durerea lombara cronica, tendinita.

O consultatie de reumatologie dureaza aproximativ 30 de minute.

Pret consultatie reumatologie

Serviciu

Pret

Pret consultatie reumatologie

280lei

Pret control reumatologie

150lei

Testimoniale

event

Fa-ti o programare la Neuroaxis

Echipa noastra de specialisti

Articole relevante

1 minut, 1 zi, 1 newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul „1 minut pentru sanatatea creierului” si vei primi  in fiecare zi de joi 3 sectiuni cu informatii despre un subiect de interes din sfera sanatatii creierului.

Ne propunem sa livram informatiile de care ai nevoie intr-un limbaj simplu, non-medical si sa te provocam sa fii atent la micile detalii care pot fi trecute cu vederea, dar care spun foarte mult.

Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult pentru noi si de aceea dorim sa ne ajutati sa imbunatatim serviciile prin adaugarea unei recenzii.

keyboard_arrow_up