Ce este ecografia musculoscheletala?

Ecografia musculoscheletala este utilizata in diagnosticul si tratamentul local al bolilor reumatice. Este o metoda precisa, neinvaziva, fara efecte secundare, nedureroasa si se poate repeta de cate ori este nevoie.

Zonele investigate sunt articulatiile periferice ( umeri, coate, maini, genunchi, solduri, glezne, picioare) si structurile inconjuratoare cum sunt muschii, ligamentele, tendoanele, nervii.

Aceasta explorare aduce informatii similare rezonantei magnetice ( RMN), iar disponibilitatea si pretul redus o transforma intr-o metoda de investigatie de prima intentie.

O ecografie musculoscheletala sau de tesuturi moi dureaza aproximativ 30 de minute, iar controlul medical dureaza aproximativ 15 minute.

event

Fa-ti o programare la neuroaxis

Pret ecografie musculoscheletala (parti moi si osteoarticulara)

Serviciu

Pret

Pret ecografie musculoscheletala

330lei

Pret ecografie parti moi

330lei

Testimoniale

event

Fa-ti o programare la Neuroaxis

Echipa noastra de specialisti

Articole relevante

1 minut, 1 zi, 1 newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul „1 minut pentru sanatatea creierului” si vei primi  in fiecare zi de joi 3 sectiuni cu informatii despre un subiect de interes din sfera sanatatii creierului.

Ne propunem sa livram informatiile de care ai nevoie intr-un limbaj simplu, non-medical si sa te provocam sa fii atent la micile detalii care pot fi trecute cu vederea, dar care spun foarte mult.

Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult pentru noi si de aceea dorim sa ne ajutati sa imbunatatim serviciile prin adaugarea unei recenzii.

keyboard_arrow_up