In ce consta o consultatie de cardiologie?

Afectiunile cardiovasculare reprezinta principala cauza de mortalitate la nivel mondial. Cardiologia este disciplina medicala care se ocupa cu studiul inimii si al vaselor de sange si cu tratarea bolilor acestora. Astfel, consultatia de cardiologie este un prim pas spre diagnosticarea afectiunilor cardiovasculare.

In timpul consultatiei de cardiologie, medicul specialist realizeaza un examen clinic al pacientului si discuta cu acesta despre simptomele pe care acesta le resimte, despre momentul aparitiei, istoricul medical, formele de manifestare etc., pentru a putea identifica afectiunea de care acesta sufera. De asemenea, in timpul consultatiei de cardiologie, pacientul va efectua si o analiza EKG/ECG (electrocardiograma), care va releva activitatea electrica a inimii si eventualele anomalii existente.

Este foarte important ca la consultul cardiologic pacientii sa prezinte toate investigatiile anterioare, pentru ca medicul sa isi formeze o viziune de ansamblu despre afectiunea pacientului.

In urma consultatei de cardiologie, medicul specialist poate sa recomande investigatii suplimentare, pentru a putea oferi un diagnostic precis. Acestea includ analize medicale, investigatii de imagistica (IRM, CT), ecocardiografie, ecografie de vase periferice, angiografie, inregistrare Holter TA sau EKG etc.

event

Fa-ti o programare la neuroaxis

Consultatii cardiologie

In cadrul clinicii Neuroaxis se pot realiza consultatii si controale cardiologice in regim de ambulator si investigatii specifice cardiologice: EKG, Holter EKG de 24, 48, 72 de ore si ecocardiografie.

Pentru cazurile complexe medicii Neuroaxis realizeaza comisii multidisciplinare, pentru o abordare cat mai ampla a afectiunilor investigate.

Pret consultatie cardiologie

Serviciu

Pret

Consultatie cardiologie + EKG

300lei

Control cardiologie

200lei

Pret pachet Cardio (consultatie + EKG + ecocardiografie)

550lei

Testimoniale

event

Fa-ti o programare la Neuroaxis

Echipa noastra de specialisti

Articole relevante

1 minut, 1 zi, 1 newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul „1 minut pentru sanatatea creierului” si vei primi  in fiecare zi de joi 3 sectiuni cu informatii despre un subiect de interes din sfera sanatatii creierului.

Ne propunem sa livram informatiile de care ai nevoie intr-un limbaj simplu, non-medical si sa te provocam sa fii atent la micile detalii care pot fi trecute cu vederea, dar care spun foarte mult.

Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult pentru noi si de aceea dorim sa ne ajutati sa imbunatatim serviciile prin adaugarea unei recenzii.

keyboard_arrow_up