Stilul de viata din ce in ce mai rapid si stresant creste vulnerabilitate individuala in fata momentelor dificile. Aceasta se exprima frecvent prin tulburari emotionale sau dificultati de adaptare. Pentru ca intelegem ca in astfel de situatii, fiecare dintre noi are nevoie de ajutor, in cadrul clinicii Neuroaxis puteti beneficia atat de consultatii de specialitate, cat si de servicii de consiliere, psihoterapie individuala sau psihoterapie de familie si cuplu, pentru a veni in intampinarea tuturor necesitatilor dumneavoastra.

Ce este psihiatria?

Psihiatria este ramura medicinei care se ocupa cu diagnosticarea, tratamentul si preventia afectiunilor psiho-emotionale.

In societate s-a perpetuat o falsa conceptie despre psihiatrie si despre persoanele cu afectiuni de natura psiho-emotionala, care a dus la o intelegere gresita si la stigmatizarea specializari si a pacientilor psihiatrici.

Ce este consultatia psihiatrica?

Cu siguranta nu un motiv de teama. Un consult psihiatric nu echivaleaza cu prescrierea unui tratament, ci este mai degraba o evaluare a starii psiho-emotionale in care se afla persoana si care la un moment dat ii influenteaza viata, capacitatea de adaptare si de performare.

Consultul psihiatric este un lucru normal intr-o societate moderna si nu trebuie sa reprezinte altceva decat o metoda de a ajuta si trata afectiuni normale, ca in orice alta specializare medicala.

Medicul psihiatru este cel mai in masura sa realizeze o examinare completa si sa ofere pacientului solutia potrivita si individualizata de la caz la caz, fie ca vorbim de psihoterapie, farmacoterapie sau ambele, dublate de sfaturi pentru un stil de viata sanatos din punct de vedere mental si emotional.

O consultatie de psihiatrie dureaza aproximativ 45 de minute.

La Neuroaxis va oferim consultatii de psihiatire in Bucuresti, la sediul nostru din str. Iordache Golescu, sectorul 1 sau oriunde in lume prin consultatii live cu specialisti nostri.

Care este pretul unei consultatii de psihiatrie?

Pret consultatie psihiatrie medic specialist 210 de lei

Pret consultatie psihiatrie medic primar 250 de lei

Pret consultatie control psihiatrie medic specialist 150 lei

Pret consultatie control psihiatrie medic primar 170 de lei

Solicita o programare