In ce consta o consultatie ORL -otoneurologie?

Specializarea ORL, prin subspecializarea otoneurologie se ocupa cu diagnosticarea, evaluarea si tratarea unor afectiuni ale urechii sau a vertijului.

In cadrul consultatiei ORL – otoneurologie medicul specialist realizeaza un examen clinic al pacientului si discuta cu acesta despre afectiunea sa: cand au aparut simptomele, cum se manifesta, severitatea acestora, istoricul medical etc. In functie de acestea pot fi realizate mai multe testari audio-vestibulare (neincluse in costul consultatiei):

  • Studiul miscarilor spontane ale ochilor
  • Videonistagmoscopie – VNS
  • Head Checking Test
  • Video Head Impulse Test – Video HIT
 
De asemenea, pot fi realizate in cadrul consultatiei si manevre de repozitionare (manevra Epley – neinclusa in costul consultatiei) pentru cazurile de vertij paroxistic pozitional benign (VPPB).
event

Fa-ti o programare la neuroaxis

Pret consultatie otoneurologie

Serviciu

Pret

Pret consultatie otoneurologie

300lei

Pret control otoneurologie

200lei

event

Fa-ti o programare la Neuroaxis

Echipa noastra de specialisti

Articole relevante

1 minut, 1 zi, 1 newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul „1 minut pentru sanatatea creierului” si vei primi  in fiecare zi de joi 3 sectiuni cu informatii despre un subiect de interes din sfera sanatatii creierului.

Ne propunem sa livram informatiile de care ai nevoie intr-un limbaj simplu, non-medical si sa te provocam sa fii atent la micile detalii care pot fi trecute cu vederea, dar care spun foarte mult.

Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult pentru noi si de aceea dorim sa ne ajutati sa imbunatatim serviciile prin adaugarea unei recenzii.

keyboard_arrow_up