Neuroaxis

Echipa

La Neuroaxis, aducem laolalta medici de renume, cu experienta si medici tineri, dedicati si uniti de dorinta de a face performanta si de a ameliora viata pacientilor nostri. Impreuna, acoperim toate ramurile neurologiei si neurochirurgiei, precum si specializari conexe: cardiologie, psihiatrie si psihoterapie, reumatologie, chirurgie spinala, pneumologie si boli infectioase.

Comisiile

multidisciplinare

Pentru probleme medicale complexe se va intruni una sau mai multe comisii multidsciplinare, alcatuite din medici specialisti avand competente in mai multe arii de specialitate, pentru a putea evalua si recomanda calea optima de investigatie si tratament, in vederea obtinerii unui beneficiu maxim pentru pacient.

In general, aceste intruniri se preteaza cazurilor oncologice sau bolilor rare ce pot avea un impact la nivelul intregului organism.

Comisiile se intrunesc la solicitarea medicului curant, evaluaza situatia existenta (documente, investigatii realizate etc.) si propun solutiile optime pentru investigatiile viitoare si pentru tratamentul ce trebuie urmat.
Grupurile de experti sunt din Romania si din strainatate, intrunirile avand loc atat fizic cat si in mediul virtual.

La finalul intrunirii se elaboreaza un raport, cu concluziile si recomandarile comisiei, care va fi trimis pacientului si medicului curant/echipei de medici sau unui specialist/echipe recomandata de catre comisie. De asemenea, pacientul poate lua parte la aceste intruniri.