fbpx
  • menu close meniu

Consilierea psihologica este o practica de sanatate mintala oferita de profesionisti formati in consiliere psihologica, acreditati de catre Colegiul Psihologilor din Romania. Consilierea adreseaza o gama variata de probleme ale oamenilor aflati in diverse etape de varsta, precum probleme emotionale, sociale, scolare sau academice, profesionale, preocupari legate de sanatatea fizica, relatiile la locul de munca, relatiile interpersonale, sistemul familial si relatia de cuplu, rolul parental sau alte ingrijorari personale diverse.

Scopul principal al acestui demers este imbunatatirea calitatii vietii persoanei consiliate, a sanatatii mintale si a starii de bine generale, precum si dezvoltarea unor mecanisme eficiente de coping cu stres-ul sau de depasire a unor crize de viata punctuale. In principiu, consilierea nu adreseaza tulburari psihice severe, acestea facand demersul unui psihoterapii.

event

Fa-ti o programare la neuroaxis

Testimoniale

Pret consiliere psihologica

Serviciu

Pret

Pret consiliere psihologica

230lei

event

Fa-ti o programare la Neuroaxis

Echipa noastra de specialisti

Articole relevante

Impactul stresului asupra creierului

General

Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult pentru noi si de aceea dorim sa ne ajutati sa imbunatatim serviciile prin adaugarea unei recenzii.

keyboard_arrow_up