Consilierea psihologica este o practica de sanatate mintala oferita de profesionisti formati in consiliere psihologica, acreditati de catre Colegiul Psihologilor din Romania. Consilierea adreseaza o gama variata de probleme ale oamenilor aflati in diverse etape de varsta, precum probleme emotionale, sociale, scolare sau academice, profesionale, preocupari legate de sanatatea fizica, relatiile la locul de munca, relatiile interpersonale, sistemul familial si relatia de cuplu, rolul parental sau alte ingrijorari personale diverse.

Scopul principal al acestui demers este imbunatatirea calitatii vietii persoanei consiliate, a sanatatii mintale si a starii de bine generale, precum si dezvoltarea unor mecanisme eficiente de coping cu stres-ul sau de depasire a unor crize de viata punctuale. In principiu, consilierea nu adreseaza tulburari psihice severe, acestea facand demersul unui psihoterapii.

event

Fa-ti o programare la neuroaxis

Pret consiliere psihologica

Serviciu

Pret

Pret consiliere psihologica

250lei

Testimoniale

event

Fa-ti o programare la Neuroaxis

Echipa noastra de specialisti

Articole relevante

Impactul stresului asupra creierului

General

1 minut, 1 zi, 1 newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul „1 minut pentru sanatatea creierului” si vei primi  in fiecare zi de joi 3 sectiuni cu informatii despre un subiect de interes din sfera sanatatii creierului.

Ne propunem sa livram informatiile de care ai nevoie intr-un limbaj simplu, non-medical si sa te provocam sa fii atent la micile detalii care pot fi trecute cu vederea, dar care spun foarte mult.

Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult pentru noi si de aceea dorim sa ne ajutati sa imbunatatim serviciile prin adaugarea unei recenzii.

keyboard_arrow_up