Testarile genetice joaca un rol tot mai important in procesul de diagnosticare al afectiunilor complexe, precum si in realizarea unui profil clinic complet al pacientilor.

La Neuroaxis ne bazam pe acest tip de analize pentru a identifica, diagnostica sau diferentia anumite afectiuni neurologice complexe, dar si pentru a stabili tratamentul potrivit pentru anumite cazuri.

Prin partenerii nostri de la Blue Print Genetics (Finlanda) si Personal Genetics oferim o gama larga de pachete de testari genetice.

event

Fa-ti o programare la neuroaxis

Testimoniale

event

Fa-ti o programare la Neuroaxis

Echipa noastra de specialisti

Articole relevante

Prima clinica integrata neurologie Bucuresti

Noutati

1 minut, 1 zi, 1 newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul „1 minut pentru sanatatea creierului” si vei primi  in fiecare zi de joi 3 sectiuni cu informatii despre un subiect de interes din sfera sanatatii creierului.

Ne propunem sa livram informatiile de care ai nevoie intr-un limbaj simplu, non-medical si sa te provocam sa fii atent la micile detalii care pot fi trecute cu vederea, dar care spun foarte mult.

Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult pentru noi si de aceea dorim sa ne ajutati sa imbunatatim serviciile prin adaugarea unei recenzii.

keyboard_arrow_up