Consultația de neurologie reprezintă un prim pas esențial în diagnosticarea, tratarea și prevenirea afecțiunilor sistemului nervos central si periferic. La clinica noastră din București, medicii neurologi dedică atâta timp cât este nevoie fiecărei consultații de neurologie și îi implică atât pe pacienți, cât și pe aparținătorii acestora. Află în continuare în ce constă o consultație de neurologie la Neuroaxis și cum te poate ajuta să îți păstrezi sănătatea creierului.

event

Fa-ti o programare la neuroaxis

In ce constă o consultație de neurologie? 
 

Istoricul medical 
La începutul consultației neurologice, medicul va cere informații despre simptomele dumneavoastră, afecțiunile medicale anterioare, istoricul familial și orice medicamente pe care le luați în prezent. Este important să prezentați orice document medical relevant pentru a identifica de la primul consult neurologic eventualii factori de risc sau cauzele care stau la baza afecțiunii. 

Examinare fizică 
În cadrul consultației de neurologie, examinarea fizică poate implica testarea reflexelor, a coordonării, a forței, a senzației și a altor indicatori neurologici specifici, în funcție de simptomele dumneavoastră. 

Teste de diagnostic  
În funcție de simptomele și istoricul medical, neurologii noștri vă pot recomanda analize și investigații de diagnostic suplimentare. Acestea pot include teste de sânge, studii imagistice, cum ar fi scanări RMN sau CT, ecografii Doppler cervico-cerebrale, electroencefalograma (EEG) pentru activitatea undelor cerebrale, studii de conducere nervoasă (EMG) sau puncție lombară (puncție rahidiană) pentru analiza lichidului cefalorahidian. 

Discuții și explicații 
În urma testelor de evaluare și diagnosticare, medicul va explica diagnosticul, va oferi perspective asupra cauzei care stă la baza simptomelor și va sublinia opțiunile de tratament disponibile. Pentru că, în clinica noastră, un consult neurologic durează aproximativ o oră, veți avea ocazia să puneți întrebări, să clarificați orice îndoială și să participați activ la procesul de luare a deciziilor cu privire la planul dumneavoastră de tratament. 

Plan de tratament 
La finalul consultației neurologice, medicul va dezvolta un plan de tratament personalizat care ia în considerare nevoile și obiectivele dumneavoastră. Acest lucru poate implica o combinație de tratament medicamentos, modificări ale stilului de viață, terapie fizică, consiliere sau trimitere către alți specialiști, dacă este necesar. Fiecare consult neurologic pune pacientul în centru și lucrăm în echipă pentru a oferi cele mai eficiente și cuprinzătoare opțiuni de tratament disponibile. 

Monitorizare și asistență 
Afecțiunile neurologice necesită adesea management și monitorizare continuă. După consultația de neurologie, clinica noastră oferă programări de urmărire pentru a vă evalua progresul, pentru a ajusta planurile de tratament dacă este necesar și pentru a răspunde oricăror preocupări pe care le aveți. Rămânem constant alături de pacienți și familiile acestora pentru a le îmbunătăți calitatea vieții. 

event

Fa-ti o programare la neuroaxis

Cand ar trebui să consulți un neurolog? 


Recunoașterea semnelor și simptomelor potențiale ale problemelor neurologice este crucială pentru detectarea precoce și tratamentul eficient. Programează-te la o consultație de neurologie atunci când observi semnele de mai jos.

12 semne ca ar trebui sa consulti un neurolog, infografic Neuroaxis

 

Consultații de neurologie. Afecțiuni vizate 

Echipa clinicii Neuroaxis este formată din medici supraspecializati în diferite subdomenii din sfera afecțiunilor neurologice. Astfel, la efectuarea unui consult neurologic în clinica noastră de neurologie din București, beneficiați de expertiză în toate tipurile de afecțiuni ale sistemului nervos: 

Pentru cazurile complexe, medicii Neuroaxis realizează echipe mixte și efectuează un consult neurologic comun sau sunt create comisii multidisciplinare, pentru o abordare cât mai amplă a afecțiunilor investigate. 

La Neuroaxis, consultația de neurologie este piatra de temelie a practicii noastre. Fiecare medic alocă  atâta timp cât este necesar pentru un consult neurologic complet, pentru că știm cât este de important să obținem toate informațiile necesare, dar și încrederea și cooperarea pacientului, pentru un diagnostic precis și un tratament cu rezultate optime. Programează-te la o consultație de neurologie la clinica noastră din București.  

Consultatie neurologie

Pret consultatie neurologica

Serviciu

Pret

Pret consultatie neurologie medic specialist

350lei

Pret consultatie neurologie medic primar

400lei

Pret consultatie neuro-oncologie

600lei

Pret consultatie epileptologie medic specialist

400lei

Pret consultatie initiala epileptologie dr. Ioana Mindruta

650lei

Pret consultatie epileptologie dr. Ioana Mindruta cu interpretare vEEG

650/850lei

Pret consultatie neurologie aprofundata Parkinson

450lei

Pret control neurologie medic specialist

230lei

Pret control neurologie medic primar

250lei

Pret control neuro-oncologie

400lei

Pret control epileptologie medic specialist

300lei

Pret control epileptologie dr. Ioana Mindruta impreuna cu medic specialist

550lei

Reevaluare neurologica

300lei

Testimoniale

event

Fa-ti o programare la Neuroaxis

Echipa noastra de specialisti

Articole relevante

Ce afectiuni diagnosticheaza un medic neurolog

Specializari

Efectele exceselor asupra creierului

General

1 minut, 1 zi, 1 newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul „1 minut pentru sanatatea creierului” si vei primi  in fiecare zi de joi 3 sectiuni cu informatii despre un subiect de interes din sfera sanatatii creierului.

Ne propunem sa livram informatiile de care ai nevoie intr-un limbaj simplu, non-medical si sa te provocam sa fii atent la micile detalii care pot fi trecute cu vederea, dar care spun foarte mult.

Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult pentru noi si de aceea dorim sa ne ajutati sa imbunatatim serviciile prin adaugarea unei recenzii.

keyboard_arrow_up