De ce să alegi clinica Neuroaxis

Expertiza de top

Expertiză de top

Echipa de peste 50 de medici a clinicii este formată din experți în neurologie, imagistică și specializări conexe.

Tehnologie avansată

Tehnologie avansată

Beneficiezi de tehnologie de ultimă generație și de cele mai avansate protocoale medicale.

Abordare multidisciplinară

Abordare multidisciplinară

Diagnostic și traseu terapeutic stabilit în echipă, pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Servicii complete

Servicii complete

Diagnostic – Tratament – Monitorizare – toate în aceeași clinică.

Consultația de neurologie reprezintă un prim pas esențial în diagnosticarea, tratarea și prevenirea afecțiunilor sistemului nervos central si periferic. La clinica noastră din București, medicii neurologi dedică atât timp cât este necesar fiecărei consultații de neurologie și îi implică atât pe pacienți, cât și pe aparținătorii acestora. Află în continuare în ce constă o consultație de neurologie la Neuroaxis și cum te poate ajuta să îți păstrezi sănătatea creierului. 

event

Fa-ti o programare la neuroaxis

In ce constă o consultație de neurologie? 
 

Istoricul medical  

La începutul consultației de neurologie, medicul va cere informații despre simptomele dumneavoastră, afecțiunile medicale anterioare, istoricul familial și orice medicamente pe care le luați în prezent. Este important să prezentați toate documentele medicale relevante, pentru a identifica de la primul consult neurologic eventualii factori de risc sau cauzele care stau la baza afecțiunii pentru care ați solicitat consultația de neurologie. 

Examinare fizică  

În cadrul consultației de neurologie, examinarea fizică poate implica testarea reflexelor, a coordonării, a forței, a simțurilor și a altor indicatori neurologici specifici, în funcție de simptomele dumneavoastră.  

Teste de diagnostic   

În funcție de simptome și de istoricul medical, neurologii noștri vă pot recomanda, în completarea consultației de neurologie, analize și investigații de diagnostic suplimentare. Acestea pot include analize de sânge, teste imagistice, cum ar fi scanări RMN sau CT, ecografii Doppler cervico-cerebrale, electroencefalograma (EEG), studii de conducere nervoasă (EMG) sau puncție lombară (puncție rahidiană) pentru analiza lichidului cefalorahidian.  

Discuții și explicații  

În urma consultației de neurologie și a testelor de evaluare și diagnosticare, medicul va explica diagnosticul, precum si posibilele cauze care stau la baza simptomelor și vă v-a prezenta opțiunile de tratament disponibile. Pentru că, în clinica noastră, un consult neurologic durează atât cât este nevoie, veți avea ocazia să puneți întrebări, să clarificați orice aspect legat de afecțiunea dumneavoastră și să participați activ la procesul de luare a deciziilor cu privire la planul de tratament. 

Plan de tratament  

La finalul consultației de neurologie, medicul va dezvolta un plan de tratament personalizat. Acest lucru poate implica o combinație de tratament medicamentos, modificări ale stilului de viață, terapie fizică, consiliere sau trimitere către alți specialiști, dacă este necesar. Fiecare consult neurologic pune pacientul în centru și lucrăm în echipă pentru a oferi cele mai eficiente și cuprinzătoare opțiuni de tratament disponibile.  

Monitorizare și asistență  

Afecțiunile neurologice necesită adesea management și monitorizare continuă a pacientului. După consultația de neurologie, pot fi necesare controale pentru monitorizare, pentru a vă evalua progresul, pentru a ajusta planul de tratament, și pentru a răspunde oricăror preocupări pe care le aveți. Controlul periodic de neurologie ne permite să rămânem alături de pacienți și de familiile acestora pentru a le îmbunătăți calitatea vieții.  

event

Fa-ti o programare la neuroaxis

Cand ar trebui să consulți un neurolog? 


Recunoașterea semnelor și simptomelor potențiale ale problemelor neurologice este crucială pentru detectarea precoce și tratamentul eficient. Programează-te la o consultație de neurologie atunci când observi semnele de mai jos.

12 semne ca ar trebui sa consulti un neurolog, infografic Neuroaxis

Consultații de neurologie. Afecțiuni vizate 

Echipa clinicii Neuroaxis este formată din medici supraspecializati în diferite  afecțiuni neurologice. Astfel, la efectuarea unui consult neurologic în clinica noastră de neurologie din București, beneficiați de expertiză în toate tipurile de afecțiuni ale sistemului nervos:  

Pentru cazurile complexe, medicii Neuroaxis realizează echipe mixte și efectuează un consult neurologic comun sau sunt create comisii multidisciplinare, pentru o abordare cât mai amplă a afecțiunilor investigate.  

La clinica Neuroaxis din București, fiecare medic alocă atât timp cât este necesar pentru un consult neurologic complet, pentru că știm cât este de important să obținem toate informațiile necesare, dar și cât de mult contează încrederea și cooperarea pacientului pentru un diagnostic precis și un tratament cu rezultate optime. Programează-te online sau contactează-ne pentru detalii.  

Consultatie neurologie

Pret consultatie neurologica

 • Pret consultatie neurologie medic specialist 350lei
 • Pret consultatie neurologie medic primar 400lei
 • Pret consultatie neuro-oncologie 600lei
 • Pret consultatie epileptologie medic specialist 400lei
 • Pret consultatie initiala epileptologie dr. Ioana Mindruta 650lei
 • Pret consultatie epileptologie dr. Ioana Mindruta cu interpretare vEEG 650/850lei
 • Pret consultatie neurologie aprofundata B. Parkinson 450lei
 • Pret control neurologie medic specialist 230lei
 • Pret control neurologie medic primar 250lei
 • Pret control neuro-oncologie 400lei
 • Pret control epileptologie medic specialist 300lei
 • Pret control epileptologie dr. Ioana Mindruta impreuna cu medic specialist 550lei
 • Reevaluare neurologica aprofundata B. Parkinson 350lei
 • Reevaluare neurologica 350lei
 • Reevaluare neurologica aprofundata B. Parkinson medic primar 400lei

Părerile pacienților noștri

Mihaela Chites

Mihaela Chites

2024-04-12

Clinica de exceptie, multumiri din suflet Dnei Dr Olivia Racila, o profesionista desavarsita, care a explicat cu rabdare, pe indelete si intelesul tuturor.

Gina Goidea

Gina Goidea

2024-04-05

Sunt implicați cu adevărat în a-ți rezolva problema, indiferent de vârstă. De obicei, când te duci cu un bătrân, majoritatea spun ca-i vârstă... mulțumesc celor care le pasă: dnei dr. MATEI ALEXANDRA și dl. Dr. COZMA LIVIU.

Andrei Blaj

Andrei Blaj

2024-04-04

Am facut o consultatie online, totul a decurs foarte bine. Recomand.

Marian Petrice

Marian Petrice

2024-03-28

Am avut ocazia să întâlnesc în această clinică un medic de excepție.

Angelica Geambaşu

Angelica Geambaşu

2024-03-26

Tot respectul pentru Doamna Doctor Zela Cofoian-Amet.Calm, abordare foarte profesionistă de excepție, răbdare și maxim inters pentru pacient.

Scorul de evaluare Google: 4.4 din 5, pe baza 367 recenzii

Google Reviews

Părerea ta contează foarte mult pentru noi.

Ajută-ne să îmbunatățim serviciile prin adăugarea unei recenzii.

Adauga o recenzie

Abonează-te la newsletterul “1 minut pentru sanatatea creierului”

Și vei primi in fiecare zi de joi 3 sectiuni cu informatii despre un subiect de interes din sfera sanatatii creierului.

keyboard_arrow_up