• menu close meniu

In ce consta o consultatie de neurologie?

Bolile neurologice reprezinta unele dintre principalele afectiuni cu care se confrunta populatia la nivelul Romaniei. O consultatie de neurologie reprezinta primul pas in diagnosticarea afectiunilor sistemului nervos central si periferic.

In cadrul unui consult neurologic, medicul specialist realizeaza un examen clinic al pacientului, pentru a putea identifica afectiunea de care acesta sufera. In timpul consultului neurologic, medicul discuta cu pacientul despre simptomele pe care acesta le resimte, despre momentul aparitiei, istoricul medical, formele de manifestare etc. De asemenea, medicul specialist va testa functiile nervoase ale pacientului (reflexele).

Este foarte important ca la consultul neurologic pacientii sa prezinte toate investigatiile anterioare, pentru ca medicul sa isi formeze o viziune de ansamblu despre afectiunea pacientului.

In urma consultatei de neurologie, medicul specialist poate sa recomande investigatii suplimentare, pentru a putea oferi un diagnostic precis. Acestea includ analize medicale, investigatii de imagistica (RMN, CT) sau explorari functionale (Ecografie Doppler, EMG, EEG).

event

Fa-ti o programare la neuroaxis

Consultatii de neurologie

Echipa clinicii Neuroaxis este formata din medici supraspecializati in diferite subdomenii din sfera afectiunilor neurologice. Astfel, in clinica noastra de neurologie din Bucuresti beneficiati de expertiza in toate tipurile de afectiuni ale sistemului nervos:

 • neurovasculare (AVC);
 • epilepsie;
 • autoimune (scleroza multipla);
 • degenerative (demente);
 • neuro-oncologice;
 • tulburari de miscare;
 • tulburari de echilibru;
 • migrene si algii faciale;
 • somnologie;
 • afectiuni ale sistemului nervos periferic;
 • si altele

O consultatie de neurologie dureaza aproximativ 50 de minute, dar in functie de caz, medicii nostri aloca cat timp este necesar pentru a obtine informatiile necesare.

Pentru cazurile complexe, medicii Neuroaxis realizeaza echipe mixte si efectueaza un consult neurologic comun sau sunt create comisii multidisciplinare, pentru o abordare cat mai ampla a afectiunilor investigate.

Consultatie neurologie

Testimoniale

Pret consultatie neurologica

Serviciu

Pret

Pret consultatie neurologie medic specialist

230lei

Pret consultatie neurologie medic primar

300lei

Pret consultatie epileptologie

300/500/600lei

Pret control neurologie medic specialist

150lei

Pret control neurologie medic primar

200lei

Pret control epileptologie

200/500lei

Pret consultatii neurologie online medic specialist

200lei

Pret consultatii epileptologie online

300/500lei

Pret control neurologie online medic specialist

150lei

Pret control epileptologie

200/400lei

event

Fa-ti o programare la Neuroaxis

Echipa noastra de specialisti

Articole relevante

Efectele exceselor asupra creierului

General

Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult pentru noi si de aceea dorim sa ne ajutati sa imbunatatim serviciile prin completarea unui chestionar.

keyboard_arrow_up