• menu close meniu

Ce este ecografia Doppler cervico-cerebrala?

O ecografie Doppler de vase extra si intracraniene este o investigatie imagistica non-invaziva, in timp real, prin care se evidentiaza vasele de sange de la nivelul capului, gatului si toracelui superior, modificarile structurale ale acestora, precum si circulatia sangelui din acest sistem.

event

Fa-ti o programare la neuroaxis

Ecografia Doppler- Investigatie si Diagnostic

Ecografia Doppler ajuta in diagnosticarea si evaluarea afectiunilor vasculare. Prin acest tip de investigatie se poate determina existenta stenozelor, ocluziilor, disectiilor sau malformatiilor la nivelul vaselor de sange.

O ecografie Doppler dureaza 30-40 de minute, iar controlul medical dureaza aproximativ 20 minute.

Ecografia Doppler cervico-cerebrala

Pret ecografie Doppler

Serviciu

Pret

Pret ecografie Doppler vase extra si intracraniene

450lei

Pret test FOP – Foramen ovale patent

300lei

Testimoniale

event

Fa-ti o programare la Neuroaxis

Echipa noastra de specialisti

Articole Relevante

1 minut, 1 zi, 1 newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul „1 minut pentru sanatatea creierului” si vei primi  in fiecare zi de joi 3 sectiuni cu informatii despre un subiect de interes din sfera sanatatii creierului.

Ne propunem sa livram informatiile de care ai nevoie intr-un limbaj simplu, non-medical si sa te provocam sa fii atent la micile detalii care pot fi trecute cu vederea, dar care spun foarte mult.

Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult pentru noi si de aceea dorim sa ne ajutati sa imbunatatim serviciile prin adaugarea unei recenzii.

keyboard_arrow_up