Neuroaxis sustinte a 9-a Conferinta Nationala ASNER

Electroneurofiziologia a devenit mijloc de diagnostic si monitorizare extrem de important in afectiunile neurologice. De aceea este esential accesul medicilor specialisti la cele mai noi aplicatii si progrese din domeniu.

Clinica Neuroaxis sustine eforturile Asociatiei Societatea de Neurofiziologie Electrodiagnostica din Romania (ASNER) de a promova importanta explorarilor functionale in neurologie.

Intre 13-15 Octombrie 2017 va avea loc a 9-a Conferință Națională ASNER in stațiunea Caciulata, Valcea. Neuroaxis este partener oficial al acestui eveniment.

Prin amabilitatea colaboratorilor nostri internationali am reusit sa invitam ca lectori la Conferinta ASNER 2017 pe Prof. Marc Guénot, Prof Marc P. Sindou si Dr. Andrei Brinzeu.

Acestia isi vor sustine prezentarile sambata, 14 octombrie. Subiectele alese sunt din domeniile neurochirurgie functionale, montorizare intraoperatorie precum tehnici de diagnostic folosite actual in Franta in investigarea pacientilor cu epilepsie.

Teme de discutie:

  • “Intraoperative Monitoring for Spinal Cord Surgery” – Dr. Andrei Brinzeu (FR, Lyon)
  • “Surgery in the DREZ (dorsal root entry zone). From neurophysiological concepts to clinical practice” – Prof. Marc P. Sindou (FR, Lyon)
  • “Stereoelectroencephalography (SEEG) tehnique, results and recommendations” – Prof. Marc Guenot (FR, Lyon)

 

Medici specialisti, medici rezidenti si tehnicienii interesati sa participe pot gasi mai multe informatii aici.

 

Ne vedem la ASNER 2017 Caciulata, Valcea!

Last Updated on September 29, 2017

Rate this post
event

Fa-ti o programare la Neuroaxis

Alte Articole

1 minut, 1 zi, 1 newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul „1 minut pentru sanatatea creierului” si vei primi  in fiecare zi de joi 3 sectiuni cu informatii despre un subiect de interes din sfera sanatatii creierului.

Ne propunem sa livram informatiile de care ai nevoie intr-un limbaj simplu, non-medical si sa te provocam sa fii atent la micile detalii care pot fi trecute cu vederea, dar care spun foarte mult.

Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult pentru noi si de aceea dorim sa ne ajutati sa imbunatatim serviciile prin adaugarea unei recenzii.

keyboard_arrow_up