Neuroaxis si Centrokinetic

Recuprearea medicala este esentiala pentru refacerea pacientilor cu afectiuni neurologice. De aceea, Neuroaxis se bazeaza doar pe cei mai buni specialisti pentru a avea grija de pacientii sai.

Incepand cu luna noiembrie am inceput colaborarea cu Centrokinetic, clinica de recuperare: fizioterapie si kinetoterapie.

Cu peste 15 ani de experienta in medicina de recuperare, terapeutii Centrokinetic au diverse supraspecializari, de la traumatologie sportiva si traumatologie ortopedica, la fizioterapie, terapia TECAR si masaj terapeutic.

Pentru ca fiecare particularitate a procesului de recuperare medicala este importanta, la Centrokinetic exista departamente speciale, dedicate anumitor afectiuni si proceduri de tratament: Departamentul de Fizioterapie, Departamentul de Kinetoterapie, Departamentul de Recuperare Medicala pentru copii si Departamentul pentru Recuperarea Coloanei.

Impreuna, Neuroaxis si Centrokinetic isi propun sa ofere pacientilor servicii de cea mai inalta calitate, prin raspunsuri rapide la problemele lor si tratamente sigure si moderne.

Pentru optimizarea circuitului de diagnosticare-tratament-recuperare al pacientilor, doi medici neurologi specialisti ai Neuroaxis, Dr. Cristina Hertea si Dr. Cristina Lupu, vor fi prezenti in fiecare luni, in clinica Centrokinetic pentru a oferi consultatii de specialitate.

Pentru mai multe detalii sau programari va rugam sunati la telefon  031.433.53.71 sau vizitati www.centrokinetic.ro.

Last Updated on February 21, 2020

event

Fa-ti o programare la Neuroaxis

Alte Articole

Google Reviews

Părerea ta contează foarte mult pentru noi.

Ajută-ne să îmbunatățim serviciile prin adăugarea unei recenzii.

Adauga o recenzie

Abonează-te la newsletterul “1 minut pentru sanatatea creierului”

Și vei primi in fiecare zi de joi 3 sectiuni cu informatii despre un subiect de interes din sfera sanatatii creierului.

keyboard_arrow_up