Colaborare Neuroaxis si Angiomedica

Inima sau creier? Asa e, nu poti exclude niciuna dintre ele.

Neurologia si cardiologia sunt doua specializari medicale interdependente, atat de legate una de cealalta incat deteriorarea unuia dintre sisteme (nervos sau cardiovascular) poate duce la dereglari si in celalalt sistem. Asadar, o plaja larga de pacienti care ajung in clinica Neuroaxis prezinta si afectari la nivel cardiovascular.

De aceea, este nevoie de o abordare interdisciplinara a acestor pacienti pentru stabilirea unui diagnostic corect si integrat.

Incepand cu luna noiembrie, Neuroaxis faciliteaza accesul pacientior sai la servcii medicale specializate in domeniul cardiovascular, la medici cardiologi sau chirurgi cardiovasculari consacrati, odata cu parteneriatul pe care l-am incheiat cu Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica (Intrarea Cosminului, numarul 13, sector 2, Bucuresti).

Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica este primul centru privat de diagnostic intergrat, care ofera examinare, tratament minim-invaziv si monitorizare pacientilor cu afectiuni cardiovasculare din Bucuresti, din tara si din strainatate.

Printre serviciile pe care pacientii  le pot accesa la Spitalul Angiomedica se regasesc:

  • cardiologia clinica
  • tehnici hibride
  • chirurgie minim-invaziva cardiovasculara
  • aritmologie si electrofiziologie.

Am ales Angiomedica drept partener pentru:

  • Echipa medicala de exceptie (medicii Angiomedica sunt profesori doctori, conferentiari, medici primari si specialisti cu competente internationale)
  • Aparatura de top care asigura performanta actului medical.
  • Explorarile functionale realizate de Angiomedica care vin in completarea celor realizate in clinica Neuroaxis (angiografie periferica, Holter TA, test de efort pe covor rulant etc.)
  • Riscul de infectii intraspitalicesti este limitat la maximum (igienizarea spatiului cu lampi UV si nebulizator , precum si monitorizarea acestuia si a personalului medical de catre medicul epidemiolog, confirma atentia acordata si limitarea riscului de infectie intraspitaliceasca)

Pentru mai multe detalii va rugam sunati la telefon  031.9995 sau vizitati www.angiomedica.ro. De asemenea, personalul Neuroaxis va poate oferii informatii suplimentare despre serviciile Angiomedica.

Last Updated on June 4, 2021

Rate this post
event

Fa-ti o programare la Neuroaxis

Alte Articole

1 minut, 1 zi, 1 newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul „1 minut pentru sanatatea creierului” si vei primi  in fiecare zi de joi 3 sectiuni cu informatii despre un subiect de interes din sfera sanatatii creierului.

Ne propunem sa livram informatiile de care ai nevoie intr-un limbaj simplu, non-medical si sa te provocam sa fii atent la micile detalii care pot fi trecute cu vederea, dar care spun foarte mult.

Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult pentru noi si de aceea dorim sa ne ajutati sa imbunatatim serviciile prin adaugarea unei recenzii.

keyboard_arrow_up