Prima clinica integrata neurologie Bucuresti

Povestea noastra a inceput cu mai bine de un an in urma, cand Dan Mitrea, medic specialist neurolog si fondator Neuroaxis, a imaginat acest concept de clinica supra‑specializata in neurologie, unde pacientii pot beneficia de intreaga gama de servicii destinate neurostiintelor. Astfel a luat nastere prima clinica integrata neurologie Bucuresti

De ce neurologie?

Deoarece intregul nostru organism se bazeaza pe sistemul sau nervos. Fiecare parte a corpului este actionata, simte si interactioneaza cu mediul inconjurator prin sistemul nervos. Afectiunile acestuia sunt numeroase si de multe ori persoanele care sufera de ele nu stiu cui trebuie sa se adreseze.

Scopul acestui proiect este, si a fost de la inceput, centrat pe nevoile pacientilor. Astfel, clinica integrata neurologie Bucuresti este amenajata intr-un stil modern, primitor, adaptat pacientilor cu afectiuni neurologice, tocmai pentru ca acestia sa beneficieze de consulatii, investigatii, tratamente si servicii de monitorizare, folosind cea mai performata aparatura medicala.

Clinica Neuroaxis reuneste echipe de neurologi coordonate de medici de renume, cu experienta internationala, medici dedicati, care impreuna acopera toate ariile neurostiintelor si ale domeniilor conexe: neurochirurgie, psihiatrie, psihoterapie, recuperare medicala, cardiologie sau chirurgie spinala. Impreuna, echipa noastra numara peste 22 de medici cu diferite supra‑specializari, precum si medici din strainatate (Franta, Germania, Anglia), uniti de pasiunea pentru medicina si de dorinta de a oferi pacientilor cele mai bune servicii medicale posibile.

Clinica integrata neurologie Bucuresti

Cu scopul de a oferi sevicii complete pacientilor clinicii, am integrat si o componenta holistica, anume terapia prin Yoga, dezvoltata in colaborare cu un maestru yoghin din India.

Clinica dispune de trei cabinete de consultatii, o sala de tratamente, un cabinet destinat investigatiilor ecografice vasculare, un cabinet destinat investigatiilor electromiografice (EMG) si un laborator de epileptologie destinat monitorizarii video EEG si somnologiei.

Ne dorim sa schimbam si sa imbunatatim calitatea vietii persoanelor care sufera de afectiuni neurologice si va invitam alaturi de noi in acest demers.

Last Updated on March 29, 2024

event

Fa-ti o programare la Neuroaxis

Alte Articole

Google Reviews

Părerea ta contează foarte mult pentru noi.

Ajută-ne să îmbunatățim serviciile prin adăugarea unei recenzii.

Adauga o recenzie

Abonează-te la newsletterul “1 minut pentru sanatatea creierului”

Și vei primi in fiecare zi de joi 3 sectiuni cu informatii despre un subiect de interes din sfera sanatatii creierului.

keyboard_arrow_up