Dr. Dr. Dan Mitrea

star star star star star 5 din 5

10 Evaluari

Dr. Dan Mitrea

Medic specialist neurolog

  • Specializare: Neurologie
  • Arii de interes: Neuro-oncologie
  • Limbi: Engleza , Franceza

Suna la 021 9965

Programeaza-te phone

Servicii efectuate de Dr. Dan Mitrea in cadrul Neuroaxis:

• consultatii neurologie

• second-opinion in neuro-patologii

Educatie si formare Dr. Dan Mitrea

• Spitalul Pierre Wertheimer, Lyon, Franta – Iunie 2017 – Prezent

• Spitalul Colentina – sectia de Neurologie, Bucuresti, Romania – Iulie 2013 – Decembrie 2016

• CODECS Open University Business School UK, Bucuresti, Romania – 2007 – 2008

• German Ambulance, Bad Windsheim, Germania – Iulie – August 2006

• Facultatea de medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, Romania – 2005 – 2011

Afilieri si Publicatii

10 Evaluari ale pacientilor:

star star star star star Dana Ciungradi

Doctorul Dan Mitrea este un profesionist prin excelenta. Bland (pentru mine e foarte importanta aceasta calitate), calm si bun ascultator. Participa la intreaga ta poveste, parca te cunoaste dintotdeauna. Trasaturile acestea, pur umane, sunt mai importante pentru un om bolnav decat orice reteta. Da, doctorul Dan Mitrea este un profesionist prin excelenta, pentru ca cel mai greu lucru este sa ajungi la sufletul omului din fata ta. Poate ca e singurul medic la care merg fara sa am emotii si caruia pot sa-i spun orice. Chapeau bas!

star star star star star Beatrice Culda

L-am cunoscut pe Domnul Doctor Dan Mitrea acum cativa ani buni la o activitate de voluntariat, initiata pentru persoane varstnice. Un training medical, dedicat varstnicilor, pe probleme de AVC, pentru prima data in Romania, dupa incidentul tragic cu marea artista Stela Popescu. Domnul Doctor a dat curs invitatiei noastre, dorind sa sustina sesiunile in mod voluntar, desi timpul pentru dansul era un lucru pretios. Am apreciat enorm acest gest de generozitate! Am continuat sa colaboram iar cu Domnul Doctor, cu Omul Dan Mitrea nu ai cum altfel decat sa ramai intr-o relatie apropiata, de prietenie . De cate ori a fost nevoie de o recomandare sau sa accesez personal consultatii la dumnealui, am facut-o cu o anumita siguranta ca va fi bine. Si cand am fost cu mama mea am ales fara ezitare clinica Neuroaxis pentru ca eram convinsa ca îi va face bine. La Neuroaxis profesionalismul, pasiunea pentru profesie si dedicarea pentru binele pacientului se intalneste cu respectul, iubirea pentru oameni, multumirea sufleteasca pentru ca "ai ajuns pe maini bune si sigure". Mii de multumiri, Dragos Tudorache, un Om extraordinar la care am gasit bunatate, modestie, respect. Dragos este partenerul de business al Domnului Doctor Dan Mitrea!!! Echipa excelenta de medici tineri, foarte bine documentati cu ultimile noutati medicale in domeniul neurologiei, sunt gata sa iti preia problema de sanatate si sa faca tot ce e posibil pentru imbunatatirea vietii pacientului, cu tehnici avansate in domeniu. De asemenea, si echipa de suport din clinica este demna de apreciere si respect. Aduc multumiri si cu aceasta ocazie! Recomand cu toata caldura aceste servicii medicale neurologice la rang de excelenta!!!

star star star star star Vicentiu Dan

Sunt o persoană în vârstă cu probleme serioase de sănătate și de la prima consultație la dl. Dr. Dan Mitrea m‐a impresionat profesionalismul, răbdarea, căldura și grijă față de pacient. Este un om minunat care îți inspira încredere și siguranță, este animat permanent de dorința de a‐i rezolvă pacientului problemele de sănătate în cele mai bune condiții. Îl recomand pe dl. Dr. Dan Mitrea din toată inima.

Adauga o evaluare:

Majoritatea vizitatorilor considera mai folositoare o evaluare care contine si un text scris. Poti continua si fara a adauga aceasta descriere.

  • star
  • star
  • star
  • star
  • star

Aparitii media

Google Reviews

Părerea ta contează foarte mult pentru noi.

Ajută-ne să îmbunatățim serviciile prin adăugarea unei recenzii.

Adauga o recenzie

Abonează-te la newsletterul “1 minut pentru sanatatea creierului”

Și vei primi in fiecare zi de joi 3 sectiuni cu informatii despre un subiect de interes din sfera sanatatii creierului.

keyboard_arrow_up