Stilul de viata din ce in ce mai rapid si stresant creste vulnerabilitatea individuala in fata momentelor dificile. Aceasta se exprima frecvent prin tulburari emotionale sau dificultati de adaptare. Pentru ca intelegem ca in astfel de situatii, fiecare dintre noi are nevoie de ajutor, in cadrul clinicii Neuroaxis puteti beneficia de el. Atat prin  consultatii de specialitate (consultatii psihiatrie), cat si de servicii de consiliere, psihoterapie individuala sau psihoterapie de familie si cuplu, pentru a veni in intampinarea tuturor necesitatilor dumneavoastra.

event

Fa-ti o programare la neuroaxis

Ce este psihiatria?

Psihiatria este ramura medicinei care se ocupa cu diagnosticarea, tratamentul si preventia afectiunilor psiho-emotionale.

In societate s-a perpetuat o falsa conceptie despre psihiatrie si despre persoanele cu afectiuni de natura psiho-emotionala, care a dus la o intelegere gresita si la stigmatizarea specializarii si a pacientilor psihiatrici.

Consultatii psihiatrie

Cu siguranta nu un motiv de teama. Un consult psihiatric nu echivaleaza cu prescrierea unui tratament. Este mai degraba o evaluare a starii psiho-emotionale in care se afla persoana si care la un moment dat ii influenteaza viata, capacitatea de adaptare si de performare.

Consultul psihiatric este un lucru normal intr-o societate moderna. Nu trebuie sa reprezinte altceva decat o metoda de a ajuta si trata afectiuni normale, ca in orice alta specializare medicala.

Medicul psihiatru este cel mai in masura sa realizeze o examinare completa si sa ofere pacientului solutia potrivita si individualizata. Poate fi vorba de psihoterapie, farmacoterapie sau de ambele, dublate de sfaturi pentru un stil de viata sanatos din punct de vedere mental si emotional.

O consultatie de psihiatrie dureaza aproximativ 50 de minute.

event

Fa-ti o programare la neuroaxis

Pret consultatie psihiatrie

Serviciu

Pret

Pret consultatie psihiatrie medic specialist

350lei

Pret control psihiatrie medic specialist

230lei

Testimoniale

event

Fa-ti o programare la Neuroaxis

Echipa noastra de specialisti

Articole relevante

1 minut, 1 zi, 1 newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul „1 minut pentru sanatatea creierului” si vei primi  in fiecare zi de joi 3 sectiuni cu informatii despre un subiect de interes din sfera sanatatii creierului.

Ne propunem sa livram informatiile de care ai nevoie intr-un limbaj simplu, non-medical si sa te provocam sa fii atent la micile detalii care pot fi trecute cu vederea, dar care spun foarte mult.

Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult pentru noi si de aceea dorim sa ne ajutati sa imbunatatim serviciile prin adaugarea unei recenzii.

keyboard_arrow_up