• menu close meniu

In ce consta consultul de neurochirurgie?

Consultul de neurochirurgie presupune evaluarea pacientilor cu afectiuni neurochirurgicale, precum: tumori cerebrale, malformatii vasculare, neurochirurgie functionala (stimulare cerebrala profunda), chirurgia epilepsiei, stimulare cerebrala profunda, chirurgia durerii, chirurgia spasticitatii, tulburari ale circulatiei (LCR), conflicte vasculo-nervoasa.

In urma examenului clinic, impreuna cu medicul neurochirurg, vei alege traseul terapeutic potrivit pentru afectiunea de care suferi. Acesta poate indica efectuarea de investigatii suplimentare, precum Electromiografie (EMG) sau investigatii imagistice – RMN sau CT.

Pentru stabilirea unui diagnostic si unui tratament precis doctorul neurochirurg colaboreaza cu medicii din alte specializari complementare: neurologie, imagistica, oncologie, reumatologie, cardiologie sau anestezie.

Recomandam ca la consultatia de neurochirurgie sa pregatesti tot istoricul medical relevant pentru afectiunea de care suferi (investigatii imagistice, scrisori medicale etc.). Acesta ajuta medicul neurochirurg sa incadreze mai bine diagnosticul si planul terapeutic.

event

Fa-ti o programare la neuroaxis

Consultatii de neurochirurgie cu medici specialisti din tara si din starinatate

In clinica de neurologie Neuroaxis, consultatiile sunt realizate de doctori neurochirurgi supraspecializati cu expertiza internationala.

In functie de afectiunea de care suferiti, putem sa realizam interventii de neurochirurgie in Bucuresti sau in afara tarii, prin reteaua noastra de colaboratori.

Prin parteneriatul clinicii cu Spitalul de Neurologie si Neurochirurgie „Pierre Wertheimer” din Lyon, pacientii au acces la cele mai noi si sigure tehnici de tratament si pot intalni echipe multidisciplinare, special pregatite pentru a trata cazuri medicale complexe.

Un consult de neurochirurgie dureaza aproximativ 30 de minute.

Testimoniale

Pret consultatii neurochirurgie

Serviciu

Pret

Pret consultatie neurochirurgie

300lei

Pret control neurochirurgie

200lei

event

Fa-ti o programare la Neuroaxis

Echipa noastra de specialisti

Articole Relevante

Neuroaxis-Provita: Neurochirurgia mai aproape de tine

General

Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult pentru noi si de aceea dorim sa ne ajutati sa imbunatatim serviciile prin adaugarea unei recenzii.

keyboard_arrow_up