In ce consta consultul de neurochirurgie?

Consultul de neurochirurgie presupune evaluarea pacientilor cu afectiuni neurochirurgicale, precum: tumori cerebrale, malformatii vasculare, neurochirurgie functionala (stimulare cerebrala profunda), chirurgia epilepsiei, stimulare cerebrala profunda, chirurgia durerii, chirurgia spasticitatii, tulburari ale circulatiei (LCR), conflicte vasculo-nervoasa.

In urma examenului clinic medicul neurochirurg va alege impreuna cu dumneavoastra traseul terapeutic potrivit pentru afectiunea de care suferiti. Acesta va poate indica efectuarea de investigatii suplimentare, precum Electromiografie (EMG) sau investigatii imagistice – RMN sau CT.

Pentru stabilirea unui diagnostic si unui tratament precis doctorul neurochirurg colaboreaza cu medicii din alte specializari complementare: neurologie, imagistica, oncologie, reumatologie, cardiologie sau anestezie.

Va recomandam ca la consultatia de neurochirurgie sa aveti la dumneavoastra investigatiile anterioare. Acestea ajuta medicul neurochirurg sa incadreze mai bine diagnosticul si planul terapeutic.

Consultatii de neurochirurgie cu medici specialisti

In clinica de neurologie Neuroaxis din Bucuresti, consultatiile sunt realizate de doctori neurochirurgi supraspecializati cu expertiza internationala.

In functie de afectiunea de care suferiti, putem sa realizam interventii de neurochirurgie in Bucuresti sau in afara tarii, prin reteaua noastra de colaboratori.

Prin parteneriatul clinicii cu Spitalul de Neurologie si Neurochirurgie „Pierre Wertheimer” din Lyon, pacientii au acces la cele mai noi si sigure tehnici de tratament si pot intalni echipe multidisciplinare, special pregatite pentru a trata cazuri medicale complexe.

Un consult de neurochirurgie dureaza aproximativ 30-40 de minute.

Pret consult neurochirurgie

Pret consultatie neurochirurgie 250 Lei

Pret consultatie neurochirurgie – parteneriat international 600 de lei

Pret control neurochirurgie 200 Lei

Pret control neurochirurgie – parteneriat international 400 de lei

Solicita o programare