Programare Ct Bucuresti

Autor: Dr. Emilia Margarita Diaconu

Despre autor

Pentru a va programa la o investigatie Ct in Bucuresti, la clinica Neuroaxis din sectorul 4, puteti suna la unul dintre urmatoarele numere de telefon  021 9965 sau 031 425 18 25 – din afara Romaniei sau sa scrieti la programari@neuroaxis.ro. De asemenea, pentru consultatii si ecografii Doppler programarile se pot realiza si prin completarea unui formular pe site-ul clinicii Neuroaxis.

Pentru cate tipuri de Ct iti poti face o programare la clinica Neuroaxis?

In cadrul clinicii Neuroaxis realizam investigatii Ct la nivel cerebral, toracic, de abdomen superior, inferior, bazin sau articulatii. Investigatiile pot fi native sau cu substanta de contrast. 

Realizam, de asemenea, si investigatii de tip angiografic pentru vizualizarea aspectului intern al vaselor de sange.

Pentru mai multe detalii va invitam sa analizati lista de investigatii Ct care se pot realiza in cadrul clinicii.

event

Fii atent la ce simptome ai! Fa-ti o programare la neuroaxis

Ce tip de aparat Ct folosim in clinica Neuroaxis?

La Neuroaxis folosim un aparat Ct SOMATOM go.Up produs de Siemens, configurat special pentru a ajuta in evaluarea patologiilor neurologice si ORL.

Scanerul Ct SOMATOM go.Up, prin modul in care este construit, duce la o eficienta mai mare, un confort sporit al pacientului si mai putine artefacte de miscare.

Cat dureaza o scanare Ct?

Studiul Ct este o investigatie rapida in general, dar scanarea poate sa dureze intre 15 si 90 de minute in functie de zona sau zonele investigate.

Ce documente sunt necesare atunci cand se realizeaza o programare Ct?

Documentele necesare pentru realizarea unei programari Ct sunt:

  • Recomandarea de investigatie din partea unui medic specialist
  • Analize de sange: creatinina serica si ureea serica in cazul investigatiilor Ct cu substanta de contrast.

Se pot deconta serviciile medicale prin Cas sau prin asigurarea privata?

Clinica Neuroaxis nu are momentan contract cu Casa de asigurari de sanatate. In cazul in care aveti asigurare privata de sanatate, va puteti deconta contravaloarea serviciilor prin asiguratorul dumneavoastra, daca acesta colaboreaza cu clinica noastra. 

La clinica Neuroaxis, in Bucuresti, realizam investigatii Ct nativ sau cu substanta de contrast, pacientilor care vin cu o recomandare din partea unui medic specialist.

Dacă ai nevoie să-ți faci o programare CT în București, apelează la o clinică modernă cu aparatură performantă ce asigură imagini de înaltă precizie și cu o echipă multidisciplinară de medici experimentați. Programează-te la Neuroaxis! 

4.7/5 - (7 votes)
Summary
Programare Ct Bucuresti
Article Name
Programare Ct Bucuresti
Description
Pentru a va programa la o investigatie Ct in Bucuresti, la clinica Neuroaxis din sectorul 4, puteti suna la unul dintre urmatoarele numere de telefon 021 9965 sau 031 425 18 25.
Author
Publisher Name
Clinica Neuroaxis
Publisher Logo
event

Fa-ti o programare la Neuroaxis

Alte Articole

1 minut, 1 zi, 1 newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul „1 minut pentru sanatatea creierului” si vei primi  in fiecare zi de joi 3 sectiuni cu informatii despre un subiect de interes din sfera sanatatii creierului.

Ne propunem sa livram informatiile de care ai nevoie intr-un limbaj simplu, non-medical si sa te provocam sa fii atent la micile detalii care pot fi trecute cu vederea, dar care spun foarte mult.

Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult pentru noi si de aceea dorim sa ne ajutati sa imbunatatim serviciile prin adaugarea unei recenzii.

keyboard_arrow_up