Pregatirea pentru consultatie

Consultatia de neurologie dureaza in medie intre 30 si 45 de minute, in functie de complexitatea problemei pentru care ati apelat la specialist, si cuprinde 3 etape:

  • O discutie amanuntita despre afectiunea pentru care va adresati medicului, care include si cateva intrebari din istoricul dumneavoastra medical.
  • Examinarea clinica, etapa in care doctorul va efectua un examen neurologic in vederea determinarii unor deficite sau semne clinice.
  • Recomandarea investigatiilor si a tratamentului adecvat. Exista situatii in care este necesara o reevaluare pentru a determina mai exact substratul deficitelor sau problemelor pentru care va adresati.

Pentru a putea eficientiza procesul de evaluare si diagnosticare si pentru a economisi timpul dumneavoastra, va recomandam sa aveti pregatite documente cu istoricul medical (daca acestea exista):

  • Analize de sange
  • Investigatii imagistice (RMN, CT, RX, etc.)
  • Consultatii sau evaluari medicale anterioare
  • Tratamente curente sau anterioare, etc.

De asemenea, va rugam sa aveti la dumneavoastra  un act de identitate valid (C.I. / pasaport / buletin / etc.) pentru a va putea inregistra in baza de date a clinicii.

Este de preferat sa veniti cu 15 minute inainte de ora programarii, pentru a putea completa datele necesare si pentru a semna consimtamintele. In cazul in care intarziati sau nu puteti ajunge in timpul indicat la consultul neurologic sau investigatii, va rugam sa anuntati in prealabil pentru a va reprograma sau pentru a instiinta medicul si a va pastra locul.

Va incurajam sa pregatiti o lista de intrebari pe care sa le adresati specialistului. Medicii Neuroaxis sunt dispusi si deschisi sa va raspunda la orice nelamurire pe care o aveti.

Daca apar neclaritati in ceea ce priveste serviciile de care urmeaza sa beneficiati, le puteti adresa personalului nostru la numarul de telefon 031.425.18.25 sau prin e-mail clinica@neuroaxis.ro

Programarea si vizita la clinica

Pentru programari puteti completa formularul de pe site (vezi mai jos) sau puteti suna la numarul de telefon 031 425 18 25. Veti fi anuntat prin SMS cu o zi inainte despre programarea efectuata, astfel incat sa confirmati din timp prezenta la consultul neurologic.

Pentru vizita la clinica Neuroaxis din Bucuresti, puteti ajunge atat cu masina, cat si cu metroul, tramvaiul sau troleibuzul (mai multe detalii in sectiunea contact).

Va rugam sa veniti cu 15 minute inainte de ora programarii pentru a efectua procedurile de inregistrare. Va multumim!

Importanta investigatiilor

Medicul dumneavoastra va stabili necesitatea efectuarii unor investigatii medicale specifice si utile confirmarii diagnosticului suspectat. Acestea se pot efectua in clinica noastra sau in clinici / spitale partenere, cu o programare. Pentru lista completa a investigatiilor neurologice pe care le puteti face la Neuroaxis accesati sectiunea SERVICII.

Tarife

Pentru lista completa a preturilor practicate in clinica noastra de neurologie din Bucuresti, va rugam accesati sectiunea TARIFE.

Cum platesc?

Plata se poate efectua in numerar, prin card bancar sau prin ordin de plata (OP). In cazul in care aveti o asigurare privata de sanatate, cu care suntem in contract, costul serviciilor medicale va fi decontat direct de catre asigurator. Oferim posibilitatea de a plati serviciile medicale in rate prin cardurile de credit ce permit aceasta facilitate.

Importanta preventiei si a diagnosticului precoce

Si in cazul afectiunilor neurologice, tratamentul da rezultatele cele mai bune atunci cand afectiunea este depistata din timp. Mai mult, stilul de viata actual ne influenteaza intr-o foarte mare masura rezistenta si conditia generala de sanatate, iar unul din cele mai solicitate organe este creierul impreuna cu restul sistemului nervos. Este datoria fiecaruia dintre noi sa ne monitorizam constant starea de sanatate, prin vizite regulate la medicul de familie si medicul specialist.

La Neuroaxis suntem alaturi de dumneavoastra si va oferim sfaturile potrivite in orice situatie.

faq

Intrebari frecvente

FAQ

Solicita o programare