Tot ce trebuie sa stii despre ameteli, direct de la medicii neurologi

Ameteala este unul dintre principalele motive pentru care adultii din toata lumea cauta ajutorul medicului neurolog. Desi majoritatea ametelilor sunt inofensive, exista cazuri in care pot semnala afectiuni neurologice serioase.

Afla de ce apar ametelile, cum se trateaza, cum se previn si cand ar trebui sa te ingrijoreze, in a doua editie a webinarului #NeuroaxisTalks!

Inscrie-te la eveniment pentru pentru a nu rata premiera! Lasa intrebarile tale despre ameteli, in formularul urmator, iar medicii Neuroaxis vor raspunde la intrebarea ta!

1 minut, 1 zi, 1 newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul „1 minut pentru sanatatea creierului” si vei primi  in fiecare zi de joi 3 sectiuni cu informatii despre un subiect de interes din sfera sanatatii creierului.

Ne propunem sa livram informatiile de care ai nevoie intr-un limbaj simplu, non-medical si sa te provocam sa fii atent la micile detalii care pot fi trecute cu vederea, dar care spun foarte mult.

Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult pentru noi si de aceea dorim sa ne ajutati sa imbunatatim serviciile prin adaugarea unei recenzii.

keyboard_arrow_up