Neuroaxis este prima clinica integrata de neurologie din Bucuresti, care ofera servicii complete si ultra-specializate, in domeniul neurologiei si al specialitatilor conexe. La Neuroaxistu esti in centrul atentiei noastre si iti asiguram cele mai bune si competitive servicii de diagnostic, tratament si monitorizare din domeniu.

Clinica Neuroaxis este construita in jurul ideii de „one stop shop” si functioneaza ca un ambulatoriu de specialitate, in care gasesti toate serviciile neurologice de diagnostic si tratament de care ai nevoie. Indiferent de afectiunea de care suferi, echipa noastra, formata din peste 25 de medici neurologi si din specialitati conexe, iti vine in ajutor. 

Ca pacient, la Neuroaxis beneficiezi de: 

Problemele de sanatate nu suporta amanare. Daca, din diferite motive, nu te poti deplasa in clinica noastra, iti putem asigura consultatii de la distanta, pentru anumite afectiuni si specialitati. Poti accesa online controale la toate specialitatile, in functie de situatie.

Cum obtii o consultatie la distanta?

  • Ne contactezi telefonic sau prin e-mail. Suntem disponibili la nr. de telefon: 021 9965 si pe e-mail: programari@neuroaxis.ro
  • In functie de caz, iti vom comunica daca o consulatie online este potrivita pentru tine, precum si disponibilitatile orare. 
  • Vei primi un link pentru plata consultatiei. 
  • Dupa ce efectuezi plata, vei primi detaliile de conectare pentru consultatia online. 
  • Daca ai de trimis documente medicale, inclusiv examene RMN sau CT, anunta personalul clinicii. Vei primi un link securizat catre platforma Medicai, unde vei incarca toate documentele. 
  • Sedintele la distanta cu medicii se vor desfasura prin intermediul aplicatiilor Jitsi Meet sau Doxy.me.  
  • Initierea unei consultatii online presupune acceptarea Termeniilor si conditiilor Neuroaxis.

Pe toata durata pandemiei, in cadrul clinicii Neuroaxis, am luat urmatoarele masuri de siguranta care sa limiteze si sa previna riscul de contaminare: 

  • Pacientii sunt triati, atat telefonic, cat si la sosirea in clinica, in conformitate cu recomandarile autoritatilor, pe baza unui chestionar de evaluare de risc. 
  • Pacientii sunt rugati sa vina neinsotiti, sau cu un numar foarte redus de apartinatori.
  • Pacientii care prezinta riscul de a fi infectati cu noul coronavirus nu pot beneficia de o consultatie fizica.  
  • Toate persoanele care intra in spatiul clinicii sunt indrumate sa se dezinfecteze cu substantele puse la dispozitie de clinica.
  • Personalul medical si non-medical care intra in contact cu pacientii poarta masti de protectie si se spala pe maini si se dezinfecteaza o data la o ora sau de cate ori este nevoie. 
  • Spatiile de lucru sunt curatate si dezinfectate ori de cate ori este necesar. 
  • Solutiile folosite sunt: pt. dezinfectare podea – Melsept, pt. suprafete – Meliseptol, pt. maini – Softaman Viscorub (producator BBraun). 
  • Intre programari, exista o perioada-tampon de 10 minute, pentru a evita aglomerarea.

Departamentul de epilepsie-somnologie din cadrul Neuroaxis este coordonat de dr. Ioana Mindruta, Sef Lucrari la UMF Carol Davila. 

In cadrul departamentului, sunt efectuate investigatii specifice studiului epilepsiei, vEEG (video electroencefalografie) de scurta si de lunga durata si source localization (mapping EEG). 

Totodata, specialistii nostri realizeaza si investigatii specifice studiului somnului: examinare polisomnografica (PSG) si Multiple Sleep Latency Test (MSLT).

Ca parte a domeniului Imagisticii Medicale și a Radiologiei, neuroimagistica are ca obiectiv evaluarea si diagnosticul afectiunilor sistemului nervos. In neuroimagistica, utilizam mai multe tipuri de tehnologii, cu ajutorul carora reusim sa investigam structura si functiile regiunilor anatomice vizate, respectiv: creier, coloana vertebrala, maduva spinarii, nervii periferici.

CT cerebral 

Acest tip de investigatie este destul de rapid si, prin imbinarea razelor X cu tehnologia computerizata, se obtin imagini detaliate despre tesuturile si vasele sangvine ale creierului. 

Cu ajutorul unui CT, specialistii pot sa deosebeasca mai usor un accident vascular ischemic de unul hemoragic, tehnologia oferind rezultate importante si in alte afectiuni: hemoragii cerebrale, traumatisme cranio-cerebrale, tumori. 

RMN cerebral

Aceasta tehnologie are la baza undele de radio-frecventa, oferind informatii mai exacte si superioare, din punctul de vedere al calitatii, decât CT-ul cerebral. Este un instrument pe care specialistii se bazeaza in diagnosticul afectiunilor vasculare. 

RMN funcțional (fRMN)

Este utilizat pentru cercetarea modului in care diferite parti ale creierului raspund la stimuli exterior sau la activitati pasive, in stare de repaus. Medicii folosesc fRMN si in cercetarea comportamentului uman si in cel cognitiv, dar are si utilitate in neurochirurgie. 

Ne-am dorit sa oferim pacientilor nostri cea mai buna si cea mai sigura experienta, la Neuroaxis, inclusiv in privinta organizarii si arhitecturii interioare a clinicii. Spatiul Neuroaxis a fost proiectat de catre arhitectii studioului TESSERACT, singurul studio specializat in design si arhitectura medicala. 

O clinica proiectata sa vindece

Spatiul interior al clinicii Neuroaxis a fost proiectat de arhitectii studioului  TESSERACT, singurul studio de arhitectura specializat in design si arhitectura medicala. Pentru ca atunci cand am gandit spatiul clinicii, ne-am dorit sa oferim pacientilor nostri cea mai buna si, mai important decat atat, cea mai sigura experienta.

Arhitectii nostri au reusit sa transpuna prin conceptul de amenajare de interior ideea de baza a brandului nostru – conexiunea dintre membrii unei echipe pluridisciplinare pe baza careia se construieste conceptul de « One stop shop » al clinicii noastre. Dincolo de culorile, logo-ul si regulile de utilizare ale identitatii vizuale, acestia au reusit sa construiasca intregul spatiu in jurul identitatii Neuroaxis, aducand astfel pacientul nostru intr-un spatiu contemporan, profesionist, in care acesta sa fie confortabil si sa se simta in siguranta.

“Recunoasterea culturii brandului si retinerea lui de catre utilizatori rezulta din felul in care am gasit elementele - cheie care il reprezinta si le-am folosit in amenjarea de interior – neuronul ca si conexiune si transmitere de informatie este reprezentat direct prin alegerea modelului de plafon si subtil prin fluiditatea spatiului, prin felul in care lumina naturala leaga diferitele incaperi de hol si care face ca legaturile invizibile ochiului (serviciile unei echipe pluriudisciplinare de profesionisti) sa se realizeze. Pe langa aceste aspecte, pacientul este mereu in prim plan in proiectele noastre. Atmosfera creata in clinica contribuie la starea de bine a pacientului”, spune Raluca Soaita, fondatorul studioului de arhitectura TESSERACT.

De ce sa alegi Neuroaxis?

Echipa multidisciplinara

Credem cu tarie in misiunea de a salva vieti si de a imbunatati standardul de viata. Pentru asta, stim ca este nevoie de colaborare si transparenta intre specialisti. Abordarea multidisciplinara a unui caz creste semnificativ sansele de a ajunge la un rezultat pozitiv.

Tratam pacientul, nu boala

Clinica Neuroaxis este construita in jurul ideii de “One Stop Shop”. Astfel, pacientii beneficiaza de diagnostic, tratament si monitorizare, indiferent de afectiunea neurologica de care sufera.

Nu ne jucam cu timpul

Consultatiile noastre dureaza 1 ora. Vrem sa oferim pacientului toate informatiile de care are nevoie, sa inteleaga ce se intampla cu el si sa-i raspundem la orice intrebare. Consideram ca relatia dintre medic si pacient se bazeaza pe incredere, care se construieste in timp.

Echipamente de top

Pentru a oferi cea mai buna calitate si siguranta a diagnosticului, clinica Neuroaxis dispune de aparatura si echipamente de ultima generatie: Ecograf Doppler Vivid S60 – General Electric (SUA), Electromiograf Nicolet Viking – Natus (SUA), Electroencefalograf Nicolet W64ch – Natus (SUA).

Partenerii nostri

near_me

Contact neuroaxis

Google Reviews

Părerea ta contează foarte mult pentru noi.

Ajută-ne să îmbunatățim serviciile prin adăugarea unei recenzii.

Adauga o recenzie

Abonează-te la newsletterul “1 minut pentru sanatatea creierului”

Și vei primi in fiecare zi de joi 3 sectiuni cu informatii despre un subiect de interes din sfera sanatatii creierului.

keyboard_arrow_up